вівторок, 21 жовтня 2008 17:15

На тренажерному майданчику займатимуться безкоштовно

На тренажерному майданчику займатимуться безкоштовно

У п"ятницю у Великій Багачці на стадіоні "Колос" відкрили тренажерний майданчик. Три місяці тому в селищі побував голова Національного Олімпійського комітету Сергій Бубка. Тоді він і пообіцяв голові місцевої райдержадміністрації виділити тренажери. На новому майданчику місцева школа проводитиме уроки фізкультури.

Майданчик завбільшки з волейбольне поле вмістив 10 спортивних снарядів.

— Кожен із них має своє призначення, — пояснює вчитель фізкультури Великобагачанської загальноосвітньої школи Володимир Луценко, 39 років. — Тренажери розраховані на розвиток м"язів рук, ніг, спини, черевного пресу.

Майданчик використовуватиметься безкоштовно. Учителі кажуть, із перших днів його роботи багато молоді виявило бажання на ньому тренуватися.

— Граю за дублюючий склад футбольного клубу "Велика Багачка", на першості області, — перебиває товариша 14-річний Олександр Бандур. — Особисто мені подобається тренуватися на таких спортивних снарядах як рухома доріжка та велосипед. Тренажери — це класно.

Майданчик мали змонтувати до святкування Дня селища — 23 вересня. Але через брак коштів його встановлення відклали.

— Змушені були звернутися за допомогою до генерального директора підприємства "Агроінвест" Віктора Геращенка, — розповідає начальник відділу освіти Сергій Кушнерик, 48 років. — Спасибі йому, не відмовив. За короткий час, під чесне слово будівельники підприємства виконали роботу.

Будівництво майданчика разом із доставкою тренажерів із Києва обійшлося в 25 тис. грн. Витрачені гроші відділ освіти поверне "Агроінвесту".

Зараз ви читаєте новину «На тренажерному майданчику займатимуться безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі