пʼятниця, 04 квітня 2008 18:12

На "Танцюють всі" пройшли двадцять шість полтавців

Автор: фото: Юлія МІХНО
  Учасники кастингу у телевізійне шоу телеканала СТБ ”Танцюють всі” розминаються у коридорі Полтавської школи №2. Переможець фіналу змагань отримає  250 тисяч гривень. Шоу транслюватимуть в новому сезоні
Учасники кастингу у телевізійне шоу телеканала СТБ ”Танцюють всі” розминаються у коридорі Полтавської школи №2. Переможець фіналу змагань отримає 250 тисяч гривень. Шоу транслюватимуть в новому сезоні

3 квітня в танцювальній залі Полтавської школи N2 відбувся відбір на телевізійне шоу каналу СТБ "Танцюють всі". Переможець отримає звання кращого танцюриста України та 250 тис. грн.

За годину до початку біля школи почала збиратися молодь. На вході поставили двох міліціонерів.

— Ти хоч щось знаєш, як усе відбуватиметься? — звертається до знайомого дівчина з великою спортивною сумкою.

— Головне, щоб паспорт не забула, — відповідає хлопець.

Танцюристи переодягаються для виступу. Переважно в кросівки та спортивний одяг. Деякі дівчата в спідницях та на підборах.

Розминаються в коридорі: розтягуються біля стін, сідають на шпагат, роблять сальто. Журі роздає анкети. У цей час працівники телеканалу готують зал. Посередині поставили стіл із програвачем та комп"ютером. Поруч відеокамеру.

Заходить перша десятка. Адміністратор оголошує послідовність виступів  й швидко виходить. У залі лишається лінійний продюсер проекту 24-річна Лілія Кондакова, оператор та учасники. Вмикають музику. Учасники по одному виходять уперед і танцюють по 30 сек. Далі всі десятеро танцюють разом.

— Навіщо ви сюди прийшли? Ви вважаєте себе талановитим? Що ви хочете від проекту? — запитує Лілія Кондакова у Дениса з Кременчука.

Хлопець із 14 років займається сучасними танцями. Викладає їх у власному клубі "Денс лайф".

— Хочу перемогти та досягти у житті чогось більшого, — пояснює Денис.

— Поздоровляю. Я вам поставила плюс. Підійдіть до адміністратора.

Продюсер кожному ставить запитання на різну тематику. Декого просить зобразити улюблену тварину.

У відборі брали участь 30 осіб. Із них у другий тур не потрапило лише четверо.

— У Черкасах прийшло до 100 чоловік. Із них обрали близько половини, — розповідає Кондакова. — Моя задача обрати найяскравіші персонажі. В основному перевага зараз надається сучасним та естрадним танцям. Але щоб перемогти, учасники мають оволодіти всіма стилями — від хіп-хопу до гопака. По телебаченню шоу планують транслювати з 4 жовтня.

Відбори проходитимуть у 25 містах України. У другому турі танцюристів оцінюватимуть професійні хореографи. На третьому етапі в Ялті 150 танцюристів готуватимуть професіонали. З них журі обере 20 кращих.

Фінал транслюватимуть у прямому ефірі. Щонеділі з шоу вибуватиме двоє. Переможця визначать шляхом голосування телеглядачів.

Зараз ви читаєте новину «На "Танцюють всі" пройшли двадцять шість полтавців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі