четвер, 22 січня 2009 15:33

На святі сала подаватимуть домашню ковбасу та крученики

У неділю в Полтаві відбудеться Свято сала. Майданчиком для дійства стане вулиця Жовтнева від підземного переходу "Злато місто" до ЦУМу.

— Свято проходитиме в Полтаві другий рік поспіль, — розповідають у міськраді. — Мер пообіцяв, що воно стане традиційним. Місцеві підприємці продаватимуть різні види сала, домашню ковбасу, крученики. Можна буде скуштувати сала безкоштовно. Торговці також пропонуватимуть чай та глінтвейн.

Обіцяють запропонувати сала в шоколаді. На Жовтневій торгуватимуть місцеві підприємства: "Полагросервіс",  "Полтавський м"ясокомбінат", фірма "Заря".

Торік Свято сала організували на Водохреща. Провели дегустацію кращих зразків сала. На початку заходу міський голова Андрій Матковський розрізав смажене порося. Його куштували всі бажаючі. Також провели аукціон із продажу сала. Виручені гроші витратили на закупівлю медичного обладнання для дитячої лікарні.

Цьогоріч також обіцяють організувати аукціони та провести конкурси. Виступлять місцеві творчі колективи.


Полтава, вул. Жовтнева, 25 січня о 14.00.

Зараз ви читаєте новину «На святі сала подаватимуть домашню ковбасу та крученики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі