вівторок, 29 квітня 2008 16:27

На конкурсі "Міс Україна" дівчатам подарували туфлі

Минулої середи у столичному палаці "Україна" відбувся конкурс "Міс Україна-2008". Серед конкурсанток була 24-річна Марина Кирасирова з Полтави. Їй не дали жодної номінації. Перемогла племінниця заступника мера Києва Віталія Журавського Ірина Журавська, 18 років.

— Переможницю вибрали достойну. Тепер у моді дівчата східного типажу, — коментує директор полтавського представництва агентства "Еліт клаб модел" Ольга Вородюхіна. — Нагородження пройшло без помпезності. А те, що учасниці залишилися без призів, — це взагалі абсурд.

— Дуже засмутилася, що не перемогла, — каже Кирасирова. — Після конкурсу учасницям навіть квітів не подарували. Залишилися тільки туфлі, у яких виступали, та валізи. Переможниці далі корону за 2,5 мільйона гривень, але вона її віддасть наступній красуні України.

Конкурс затримали на 1,5 год. Дівчата виступали в коротких рожевих платтях, купальниках та мокрих, за задумом організаторів, сукнях.

— Сподобалося спілкуватися зі співаком Стасом П"єхою, який того вечора виступав, — згадує Кирасирова. — Він простий і приємний. Ходив роздивлявся конкурсанток.

Зараз ви читаєте новину «На конкурсі "Міс Україна" дівчатам подарували туфлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі