четвер, 30 жовтня 2008 14:54

На Хелловін у костюмах пускатимуть безкоштовно

31 ЖОВТНЯ в паті-барі "Ваніль" у Кременчуці цілу ніч святкуватимуть Хелловін. Менеджер закладу 29-річний Олег Гулюта розповідає, що для тих, хто прийде в костюмах — вхід вільний. Інші можуть придбати квитки в касі. Ціну не називає, але каже, що недорого.

— Сценарій уже розроблений. Ведучому Юрію Любимову залишилося допрацювати над конкурсами. Будуть призи, різні коктейлі. Та хай це буде сюрпризом для відвідувачів. У нас уже заготовлені декорації, приїде шоу-балет із Запоріжжя, — продовжує Гулюта. — Костюми можуть бути найрізноманітніші, наскільки вистачить фантазії.

Хелловін ще зовсім недавно святкували лише в США. Тепер він набув популярності й у нас. Для такої вечірки шиють костюми нечистої сили. Вважається, що душі мертвих навідують свої колишні будинки. Свято набуло зловісного значення, бо в цей день відьми, привиди, чорні коти, феї, демони тиняються скрізь. Головний символ Хелловіна — жовтий гарбуз із вирізаною маскою-обличчям. Зсередини його роблять пустим і вставляють підпалену свічку.


Кременчук, паті-бар "Ваніль" у торгово-розважальному комплексі "Європа", 31 жовтня із 21.00 до 6.00. Вхід у костюмах вільний.

Зараз ви читаєте новину «На Хелловін у костюмах пускатимуть безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі