Ексклюзиви
четвер, 19 серпня 2010 20:02

На будівництво туалету витратять 150 тисяч

У Гадячі розпочали будівництво нового громадського туалету. Старий  розташований у центральному парку. Він єдиний на все місто. Нова вбиральня буде поряд із дитмайданчиком у цьому ж парку.

Торік навесні в парку збудували дитячий майданчик. Місцеві почали вимагати, аби поряд звели громадський туалет. Старий був напіврозвалений. Цегляні стіни та підлога в дірках. Якийсь час будівництво не розпочинали, бо для нового туалету не могли вибрати місця. Хотіли збудувати його біля райлікарні, неподалік "Приватбанку", біля стоматполіклініки. Але всюди городяни, які живуть поряд, не давали це зробити. Урешті новий туалет вирішили збудувати за 700 м від старого.

У Гадяцькій міській раді розповідають, нова будівля матиме форму гриба. Діаметр — близько 4 м. Стіни вже почали зводити з цегли. Дах покриють червоною металочерепицею.

Споруда обійдеться в 150 тис. грн. Депутати міськради одноголосно проголосувати за виділення грошей. Жителі міста критикують таке рішення.

— Моя мати в Лохвиці за 50 тисяч гривень звела овочевий магазин площею понад 30 "квадратів", а тут такі гроші, — каже гадячанка Ірма Крат.

Депутати пояснюють, такі кошти виділяють, бо туалет будуватимуть без вигрібної ями. Його напряму підключать до централізованої каналізації.

Зараз ви читаєте новину «На будівництво туалету витратять 150 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути