четвер, 13 січня 2011 16:28

На аукціоні продавали землю на виплат

У Миргороді в залі засідань міської ради провели земельний аукціон. На продаж виставили 12 га землі несільськогосподарського призначення неподалік санаторію Міністерства внутрішніх справ "Миргород". Стартова ціна понад 5 млн грн. Таким чином хочуть закрити дірки у місцевому бюджеті.

Щоб привабити покупця, на сесії міськради прийняли рішення про сплату коштів за купівлю ділянки двома траншами. 50% вартості покупець сплачує відразу, а решту можна протягом наступного півріччя. За умовами аукціону, землю мають використовувати під туристично-оздоровчий об'єкт. Заявки на участь у торгах подали "Агротех-Гарантія" та "МирІнвестРесурс". Ділянку продали підприємству "МирІнвестРесурс" за 5,4 млн грн.

— Крім аукціону та ще, може, чогось по мєлочі — перспектив отримання коштів до бюджету поки що ніяких. Після проведення аукціону складаємо на наступний рік план ремонту доріг, перспективні плани ремонту приміщень закладів освіти та культури, — пояснює 50-річний Сергій Яшний, начальник Миргородського управління житлово-комунального господарства.

Продана земля на околиці міста, неподалік річки Хорол. Кажуть, щоб підвести лише комунікації до майбутнього санаторно-курортного комплексу, власнику потрібно витратити понад 5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «На аукціоні продавали землю на виплат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі