четвер, 06 березня 2008 19:16

На 8 Березня нічні клуби пропонують чоловічий стриптиз

Автор: фото: Дмитро БАБЕЦЬ
  На відкритті чемпіонату України зі стриптизу в Кременчуці 1 березня учасниця Софія вибрала для презентації свого номеру чоловіка з зали. Роздяглася сама і зняла з нього светр
На відкритті чемпіонату України зі стриптизу в Кременчуці 1 березня учасниця Софія вибрала для презентації свого номеру чоловіка з зали. Роздяглася сама і зняла з нього светр

У Полтаві стриптиз постійно танцюють у трьох нічних клубах — "Робін Гуді", "Спайдері" і "Вікінгу". У ніч на 8 березня там виступатимуть чоловіки.

— Найперший стриптиз у Полтаві в 90-х роках показували в клубі "Палома", який був у Павленківському парку, — розповідає арт-директор "Спайдера" Сергій Козак, 21 рік. — Але вже відійшли від стриптизу, де танцівник роздягається топлес (до трусів. — "ГПУ"). Стараємося робити шоу.

Глядачі найбільше люблять комедійний стриптиз, коли артист виходить на сцену в костюмі школяра, лікаря, Чебурашки. У Полтаві стриптизерів немає. Запрошують із Києва, Харкова, Дніпропетровська.

— У цих містах найдорожчі, але й найкращі стриптизери, — говорить Сергій.

За три номери беруть від 450 до 700 грн.

Відвідувачам подобається чемпіон України з чоловічого стриптизу дніпропетровець містер Страйк. Він показує номер із електрогітарою. Грає композиції відомих зарубіжних гуртів.

Містера Макларена, який працює вже понад 10 років, часто замовляють на приватні вечірки. У "Спайдері" він показує номер із вогняними факелами. Гасить їх об голе тіло.

— Є шоу товстушок "Осина талія", жінок від 35 років. Вони просто рвуть зал, — весело додає Сергій. —  Усі вчительки чи виховательки за фахом. У кожної дорослі діти. Перевдягаються в матусь, медсестер.

— Запитував у жінок, як чоловіки, кохані ставляться до того, що вони роздягаються на публіці, — ділиться Сергій. — Танцівниця міс Лінда з Дніпропетровська сказала, коли танцює — в кожному чоловікові бачить свого хлопця.

Часто стритпизери витягають глядачів на сцену.

— Містер Макларен будь-яку скромницю роздягне, — хвалиться Козак. — Дівчатам подобаються темношкірі стриптизери.

24-річну полтавку Олену Павлюченко друзі запросили на чоловічий стриптиз у "Робін Гуд".

— Подруга Оксана Латиш святкувала день народження, — розповідає Олена. — Хлопець замовив для неї приватний номер. Я цього не знала.

Дівчина ненадовго вийшла. Коли повернулася, побачила, що компанія, яка сиділа на трьох диванах, збилася на двох. Один був вільним. На нього й сіла.

— Підійшов стриптизер. Поклав мої руки собі на сідниці. Я була шокована, — згадує. — Через музику кричу, що я не іменинниця, але він не слухає. Водив моїми руками по своєму тілу. А потім взяв та зняв шорти і залишився в чорних маленьких трусиках. Хотів витягнути мене танцювати на стіл, але я відмовилася.

За приватний стриптиз хлопець Оксани заплатив 100 грн.

Через Інтернет знаходжу номер стриптизера, 21-річного Григорія Домбровського, який танцює у клієнта вдома. Кажу, з подругами хочемо замовити стриптиз на 8 Березня.

— 5 минут танца стоит 50 долларов, — відказує.

Запитую, чи можна замовити його на годину.

— Столько не выдержите, — говорить молодик. — Я на восьмое и пятое уже заказан.

Григорій роздягається лише до трусів. Живе в Києві, але танцює стриптиз по Україні. Якщо вартість замовлення понад $100, обіцяє приїхати до Полтави за власний кошт.


Під час стрип-денсу не роздягаються

У Полтаві у фізкультурному корпусі Української медичної стоматакадемії стрип-денс викладає 24-річна Ірина Соколова.

— Це не той стриптиз, що танцюють у клубах, — говорить Ірина Соколова. — Це танок з елементами еротики, без роздягання. Він розвиває пластику тіла, гнучкість, відчуття ритму. На відміну від аеробіки, в ньому задіяні всі групи м"язів.

Соколова займається народними та сучасними танцями з 12 років. Нині це її основна професія.

— До мене в групу ходить дівчина, у якої одне плече було вище за інше, — розповідає Ірина Миколаївна. — Тепер вона вже припинила сутулитися, спина вирівнялася. Щоб побачити у фігурі зміни, потрібно займатися спортом не менше трьох разів на тиждень протягом трьох місяців.

Урок коштує 10 грн.

Найкращу стриптизерку оберуть у Кременчуці

У Кременчуці чотири тижні триватиме чемпіонат України з жіночого стриптизу. 29 березня переможницю обиратимуть з-поміж 12 учасниць від 23 до 30 років.
— Шоу починається щонеділі опівночі в клубі "Зебра", квиток 30 гривень, — розповідає арт-директор 32-річний Анатолій Кубарєв. — Троє стриптизерок показують номери, які оцінює журі. Показують лише груди.
Кубарєв говорить, серед учасниць є зірки — дівчина січня журналу "Плейбой" Нікіта, переможниця минулорічного чемпіонату — Чорний Янгол. Вона обирає із зали чоловіка, виводить на сцену й роздягає до трусів.

Зараз ви читаєте новину «На 8 Березня нічні клуби пропонують чоловічий стриптиз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі