середа, 03 вересня 2008 15:11

Музикантам дощ зіпсував гітару

Лубенці Петро Андріцьо та Ігор Ільницький записали альбом "Осінь". У вільний продаж він поки що не надійшов. Його можна придбати під час концертів. Дует має намір поїхати на гастролі містами України.

До альбому увійшли 11 пісень. Слова та музику написав Ігор. Вони розраховані на шанувальників різних музичних жанрів.

На одну з пісень "Осені" з назвою "Сльози" навесні зняли перший кліп. Цьому посприяли друзі та шанувальники творчості дуету. Режисером став приятель Петра та Ігоря Руслан Моторов. Скільки коштували зйомки кліпу, музиканти не кажуть.

Для відеофільму потрібен був дощ. На радість артистам пройшла злива. Під час грози оператор встиг зняти блискавку. Цей епізод увійшов до кліпу. Ігореву гітару ручної роботи одразу після зйомок повезли до майстра. Відеоролик нині транслюють у вечірній час на телеканалі М2.

Петро Андріцьо та Ігор Ільницький планують зняти ще один кліп, записати україномовний та інструментальний альбоми. До них увійдуть версії відомих у світі мелодій у власній обробці музикантів.

Зараз ви читаєте новину «Музикантам дощ зіпсував гітару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі