Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 18:14

Молодіжні клуби відкрили у Лубнах і Гребінці

— Ми почали проводити клубну роботу, щоб створити кращі умови для спілкування молоді, — розповідає голова обласної молодіжної організації "Твій світ" Олександр Чепур, 35 років.

Із початку року в Гребінці та Лубнах при районних Будинках культури "Твій світ" відкрив клуби дозвілля для дітей 12–14 років.

— На заняттях розповідаємо про шкоду алкоголізму, наркоманії, — каже Чепур. — На останньому занятті говорили про безпеку в житті. Хотіли пояснити, що вона йде від родини та друзів. На наступному зібранні говоритимемо про унікальність кожної людини.

Зустрічі проводять в п"ятницю через кожних два тижні о 17.00 Вони безплатні, тривають дві годин. Їх організовують за рахунок внесків членів організації та за допомогою спонсорів.

— Наші працівники проводять із дітьми конкурси, інтерактивні ігри, бесіди. Щоразу влаштовуємо солодкі столи, — веде далі Чепур.

Представники громадської організації також демонструють у школах навчальні фільми.

— Третій рік показують старшокласникам корисні фільми про наркоманію, алкоголізм і шкоду від цього, — розповідає директор Лубенської школи N1 Людмила Тютюнник, 57 років. — Один із організаторів проекту Сергій Алєксєєнко наш випускник. Ми задоволені їх роботою з дітьми.

14-річна Юлія Симоненко з Гребінківської гімназії допомагала облаштувати кімнату клубу.

— У Гребінці не так багато місць, де можна повеселитися, — зауважує школярка. — Мені там подобається. Туди ходять і мої однокласники, ми почали частіше спілкуватися.

Зараз ви читаєте новину «Молодіжні клуби відкрили у Лубнах і Гребінці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути