четвер, 04 вересня 2008 18:27

Міжнародна картка ISIC дає студентам знижки

Четвертий рік вітчизняні студенти користуються міжнародним студентським квитком ISIC. Це дисконтна пластикова картка, яка дає знижки на товари й послуги по всьому світу від 5 до 70%. Її видають у представництвах компанії "Стар травел".

— Право на таку картку мають усі студенти стаціонарних відділень вузів чи технікумів у віці до 26 років і учні від 12 до 18 років, — розповідає менеджер Львівської філії товариства "Стар травел" Наталія Кучер. — Пред"явивши квиток, студент може отримати знижку в торгових точках, на проживання в готелях, відвідування музеїв та театрів, відпочинок у клубах, відвідування ресторанів та кафе, навчання по всьому світу.

В обласному центрі студенти можуть отримати 5 % знижки на покупки в мережі магазинів одягу "Селла", на придбання товарів у магазинах "Євростар" із логотипом фірми — 3%, у магазинах "Євротел" — 3–15%, "Бібліофіл" — 5%. На вітринах цих крамниць розміщені спеціальні наклейки ISIC.

— Можна електронною поштою замовити квитки на авіаперельоти. Студент перераховує гроші на банківський рахунок, а йому електронкою приходить маршрутний лист про політ. Його або паспорт представляють в авіакомпанії. Такий рейс коштуватиме на 5–25% дешевше залежно від часу бронювання та класу салону літака, — пояснює Кучер.

В Україні є три відділення "Стар травел" — у Львові, Харкові та Києві. Щороку картку отримують понад 25 тис. студентів.

Оформлення картки коштує 38 грн. Її можна замовити в київському представництві компанії "Стар лайн". Для цього потрібно мати студентський квиток чи довідку про навчання у вузі, кольорову фотокартку розміром 3х4, паспорт чи свідоцтво про народження.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародна картка ISIC дає студентам знижки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі