четвер, 03 квітня 2008 20:38

Міліціонери заїхали у ставок під час переслідування злочинця

Уночі 27 березня працівники дорожньо-патрульної служби Полтави 35-річний Олександр Гончаренко та на рік старший Олександр Курвала перекинулися на службовому автомобілі у ставок. Чоловіки переслідували ВАЗ-2103.

— Вони слідкували за порядком на дорозі по вулиці Нижньомлинській, — розповідає Юрій Сулаєв із відділу зв"язків із громадськістю обласної міліції. — Близько другої ночі побачили на дорозі "жигулі"-"трійку". Здивувалися, що на майже вільній дорозі вона швидко їхала. Запідозрили неладне й подали сигнал зупинки.

Водій почав тікати. Міліціонери ввімкнули сирену й поїхали за ним. За кермом був Курвала, Гончаренко сидів поруч. Чоловіки були озброєні. Майже 15 хв. не могли наздогнати ВАЗ. Потім він раптово загальмував і зупинився.

— Довелося звернути, — продовжує Сулаєв. — Патрульна машина проїхала по газону й перекинулася у ставок. Міліціонери вдарилися грудьми, але їм вдалося вискочити з авто й затримати порушника.

Патрульні викликали підмогу. Встановили, що за кермом "жигулів" їхав безробітний Ігор Ярещенко, 21 рік. Був напідпитку. Чоловік родом із села Велика Бузова Шишацького району. Раніше суд позбавив його прав на водіння будь-якого транспортного засобу. ВАЗом Ярещенко керував за дорученням. Чоловік сплатить штраф, розмір якого визначить суд.

Нині Олександр Гончаренко та Олександр Курвала в Полтавській міській лікарні N1. Водій отримав забій відділу грудного хребта та м"яких тканин голови. Гончаренко має забійну рану грудного крижового відділу хребта та голови. Стан міліціонерів задовільний.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери заїхали у ставок під час переслідування злочинця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі