четвер, 07 лютого 2008 18:25

Міліціонер Сергій Дубовик повісився в підвалі

У підвалі багатоквартирного будинку в місті Карлівка 4 лютого знайшли повішеним Сергія Дубовика, 32 роки. Він працював експертом-криміналістом Карлівського райвідділу міліції.

— Напередодні в суботу він прийшов на роботу. Поводився як завжди, спокійно працював, — розповідає заступник начальника райвідділу 33-річний Сергій Дробідько.

Дубовик жив у квартирі батьків зі співмешканкою Аллою.

— О восьмій ранку його дівчина попросила щось принести з підвалу, — розповідає сусідка Дубовика з другого поверху, яка не бажає називатися. — Його не було 15 хвилин. Подивитися в підвал пішов сусід. Хтозна, чого так сталося. Батьки в горі, ми всі здивовані. Сергій такий трохи замкнутий у собі хлопець був.

Дубовик закінчив школу в Карлівці. 1995 року вступив на стаціонар до Харківського університету внутрішніх справ. Через рік одружився із Людмилою. Працював криміналістом Карлівського райвідділу. Позаторік розлучився. Його 11-річна донька Аліна навчається в п"ятому класі школи N1. Батько Сергія Олександр Іванович — пенсіонер МВС. У нього з дружиною залишилася старша донька, яка живе і працює в Полтаві.

— Попередня версія слідства — самогубство через сімейно-побутові проблеми. Кажуть, ніби він посварився із батьком, — розповідає Яна Холодна з обласного УМВС.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер Сергій Дубовик повісився в підвалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі