пʼятниця, 09 листопада 2007 07:08

Миколу Німця вбила соснова гілка

1 листопада в селі Вороньки Чорнухинського району майстер місцевого лісництва 49-річний Микола Німець опівдні, після санітарної рубки, з лісорубом Дмитром Мільгою оглядали сосновий ліс. На майстра з дерева впала суха двометрова гілка. За три години чоловік помер у районній лікарні.

— Дрючок із майже 25-метрової висоти впав йому прямо на обличчя. Лісоруб перед цим скрикнув "Дивися!", і той підняв голову, — розповідає Василь Шумейко, 47 років, із територіального управління Держгірпромнагляду в Полтавській області.

Нині інспектори управління готують матеріали до прокуратури.

Цього року на підприємствах Полтавщини травмувалося 358 осіб. Торік на 29 нещасних випадків було менше. Нині найбільше сталося в Полтаві, Кременчуці та Хоролі. 76 людей отримали травми на підприємствах машинобудівної галузі, 68 — у соціально-культурній сфері, 66 — у сільському господарстві.

Загинуло 28 чоловік. Це на 8 осіб більше, ніж торік.

За неналежний контроль за умовами праці до відповідальності притягнуто 160 посадовців. Проти 6 керівників підприємств порушено кримінальні справи.

Зараз ви читаєте новину «Миколу Німця вбила соснова гілка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі