четвер, 25 вересня 2008 17:19

Микола Павлов вивів "Ворсклу" на третє місце

 

Полтавський футбольний клуб "Ворскла" 21 вересня переміг дніпропетровську команду "Дніпро" з рахунком 1:0. Гол забив напівзахисник Дмитро Єсін, 28 років. За підсумками восьми турів, проведених у 18-му чемпіонаті України, "Ворскла" посіла третю позицію.

Торік у грудні тренером полтавської команди став 54-річний Микола Павлов. Відтоді "Ворскла" почала частіше вигравати матчі. Раніше клуб у більшості випадків програвав і часто ледь не вибував із вищої ліги.

— Микола Павлов прийшов і змінив багато чого на краще як організатор, — розповідає керівник медіа-центру "Ворскли" 25-річний Артем Лобанов. — Він відповідає за влаштування тренувань, поля, харчування та раціон. Не останню роль відіграє й психологія переможців. Павлов проводить індивідуальні бесіди. Часто говорить, чому футболісти не можуть зробити те, що роблять інші. Це впливає на результат.

Наприкінці минулого чемпіонату, який скінчився влітку, команда перемагала п"ять матчів поспіль. Це стало рекордом клубу за всю історію.

Микола Павлов — чемпіон СРСР 1983-го і бронзовий призер 1984-го. У вищій лізі СРСР провів 210 матчів, забив шість м"ячів. Був тренером кількох футбольних команд. Чемпіон України 1995 року, бронзовий призер 1992-го і срібний 1993-го. Був тренером збірної України в трьох матчах.

Павлов одружений, має двох дорослих доньок. Із родиною живе в Києві. У Полтаву приїжджає під час тренувань, мешкає в службовій квартирі.

Зараз ви читаєте новину «Микола Павлов вивів "Ворсклу" на третє місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі