четвер, 17 квітня 2008 19:14

Микола Павлов рятує "Ворсклу" від вильоту з вищої ліги

 

Полтавський футбольний клуб "Ворскла" 11 квітня у Львові з рахунком 2:1 переміг місцеві "Карпати". Вирішальний гол на останній хвилині забив албанець Цуррі Дебатик. Це третя поспіль перемога "Ворскли" за три місяці роботи головного тренера команди 53-річного Миколи Павлова.

— Футболісти й не могли інакше. Ми скільки зусиль в них уклали. Це була як подяка всім тренерам, — каже Павлов.

У минулі роки клуб частіше програвав, ніж вигравав. Неодноразово ледве не вилітав із вищої ліги.

— Узимку почали активно підбирати тренерів, — розповідає керівник медіа-центру "Ворскли" Артем Лобанов. — Попередньому головному тренерові Анатолію Момоту було важко працювати самому. Його замінив Микола Павлов. А з ним прийшли ще четверо.

Микола Павлов тренував дніпропетровський "Дніпро", маріупольський "Металург", київське "Динамо" та збірну України. Одружений. Живе з сім"єю в Києві. На період тренувань у Полтаві оселяється у службовій квартирі. Дружина Валентина — домогосподарка. У них є 10-місячний онук Іван. Молодша донька Валентина, 25 років, вивчає бізнес у Лондонському університеті в Англії. 30-річна донька Яна доглядає дитину.

— Скільки матчів за своє життя пережив, а тут до кінця гри чуть серце не стало, — згадує останню перемогу Павлов. — Коли Цуррі забив гол, я побіг на поле й заскакав, як дитина. Футболісти мокрі, брудні. А я їх обняв і розцілував

Нині "Ворскла" на 11-му місці.

Зараз ви читаєте новину «Микола Павлов рятує "Ворсклу" від вильоту з вищої ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі