четвер, 21 серпня 2008 20:16

"Мазда" й "Сузукі" — відчуйте смак життя

17 серпня о шостій вечора у Кременчуці відбулося відкриття офіційних представництв у регіоні "Полтава Моторс" та "Альфа Центр Полтава". Відтепер у цих автосалонах можна придбати автомобілі "мазда" й "сузукі" за доступними цінами.

Японські компанії "Мазда" й "Сузукі"представили весь модельний ряд автомобілів цих марок. Насамперед ці машини добре зарекомендували себе завдяки надійній системі безпеки, вишуканому дизайну, економічності витрат пального.

2003-го "Полтава Моторс" стала першим номінантом премії та диплому "Найкращий автомобільний дилер в Україні".

— За 15 років на авторинку країни "мазда"впевнено тримає свої позиції. 12 років вона представлена на території області. Ці автівки на першому місці за обсягом реалізації в Україні та сьоме — в Європі, — каже директор автосалону "Полтава Моторс" Андрій Міщенко. — Ми орієнтуємося на автолюбителів, що прагнуть до якісної та комфортної їзди спортивними мініатюрними й витонченими автомобілями.

У модельному авторяді, зокрема, представлені "Maзда-2", "Maзда-6", "Maзда CX-7" та флагман "Maзда CX-9". Остання має сім сидінь із вражаючими рисами інтер"єру салону.  Приємною є наявність подвійного герметика та додаткової звукоізоляції у 22 контрольних точках, що забезпечують відсутність шуму в салоні під час руху. Автолюбителі оцінять бензиновий двигун із високими конструктивними особливостями: 3726 кв. см рядний V6-циліндровий, 24-клапанний, DOHC, потужністю 204 кВт (277 к. с.) на 6250 об./хв. та 366 Нм на 250 об./хв.

При управлінні будь-яким автомобілем компанії "Мазда" ви відчуєте задоволення від його керування. Потягнувши за стрічки кріплення сидінь, задні можна скласти й отримати місце для багажу. Автівки оснащені сучасною аудіосистемою у CD- та МР3-форматі, бортовими комп"ютерами, протитуманними передніми фарами, клімат-контролем.

Базова комплектація автомобілів "сузукі" поєднує європейську динаміку, стиль та унікальну індивідуальність. Ефективні двигуни забезпечують високі ходові можливості авто, широко розташовані колеса — стійкість керування. Конструкція шасі — міцність, м"якість та маневреність. Задні сидіння можна легко і швидко скласти, завдяки чому збільшується місце для багажу. Двигуни "сузукі" характеризуються високою ефективністю роботи при пересуванні містом і шосе. Конструкція кузова з інтегрованою рамою дозволяє реалізувати весь потенціал автівки на дорогах з якісним покриттям і на бездоріжжі.

Усі моделі компанії "Сузукі" обладнані кермовим колесом із регулюванням висоти й нахилу, що забезпечує неабиякий комфорт управління. Сидіння водія теж легко регулюється, завдяки чому видно панораму за вікном.

Вага таких автомобілів 1030–1425 кг. За бажанням клієнтів моделі можуть бути оснащені люком. Перевагою є високоефективний пластик, тому при потраплянні на нього сонячних променів не виділяється жодних токсичних запахів.

Завдяки високому рівню сервісу, при виборі автомобіля враховуватимуть індивідуальні бажання покупців щодо оснащення салону та комплектації авто. Клієнти відчують усі переваги автомобілів "мазда" й "сузукі". Для першого покупця в автосалонах "Полтава Моторс" та "Альфа Центр Полтава" передбачено сюрпризи. Менеджери закладів кажуть, що для клієнтів проводитимуть акції та діятимуть гнучкі системи знижок. Невдовзі планують відкрити й сервісну лінію обслуговування.

Отримати детальнішу інформацію можна в офіційних представництвах автосалонів "Полтава Моторс" та "Альфа Центр Полтава" за адресою: м. Кременчук, вул. Київська, 3а (зупинка Новоіванівка).

Зараз ви читаєте новину «"Мазда" й "Сузукі" — відчуйте смак життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі