четвер, 07 серпня 2008 19:10

Людмила Войташ вилікувала ноги хвостиками гарбузів

62-річна Людмила Войташ із села Бабичівка Глобинського району  вилікувала артрит ніг. Два роки вона пила напій із сухих хвостиків гарбуза та кореня соняшника.

Через неправильний обмін речовин у ногах жінки накопичилося багато солей. Ходити жінці було важко та боляче. Лікування у профілакторії не допомогло.

— Цей метод я почула від знайомої. Думаю, спробую. Нарізала півстакана хвостика гарбуза. Це з розрахунку на три літри води. Як вона закіпала, висипала ті шматочки в посудину. За ніч вони настоювалися. Зранку перед уживанням проціджувала, — розповідає Людмила. — Пила тричі на день за півгодини до їди по третині стакана.

Після двох тижнів треба зробити сім днів перерви, а потім вживати настоянку ще два тижні.

За таким же методом заварюється й корінь соняшника. Хвостики стиглих гарбузів і соняшникові корені можна заготовити й на зиму.

— Ці настоянки виводять солі та пісок навіть із нирок. Якщо через кілька днів після їх прийому помочитися в банку, то через добу на її стінках видно багато довгих кристалів солі, — додає Людмила Войташ.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Войташ вилікувала ноги хвостиками гарбузів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі