четвер, 27 січня 2011 18:00

"Люди вже готуються до наступної зими"

Автор: фото: Юрій Іванов
  Полтавка Руслана Яковенко показує фірмову куртку, яку придбала на розпродажі в магазині ”Оґґі” за 239 гривень
Полтавка Руслана Яковенко показує фірмову куртку, яку придбала на розпродажі в магазині ”Оґґі” за 239 гривень

У Полтаві розпочався розпродаж зимового одягу та взуття. Брендові магазини пропонують знижки до 75%. Такі діють у торговельно-розважальних центрах "Екватор", "Київ", "Конкорд".

У торговельно-розважальному центрі "Екватор" на вході до кожного магазину висять повідомлення про знижки. Незважаючи на низькі ціни, у будні покупців небагато. У "Колінз" вибирають одяг двоє хлопців.

— Більшість приходить у вихідні або після 18.00, — говорить 23-річний Дмитро, продавець магазину. — Щоб уникнути черг у примірочну, краще ходити в будні, обідню пору. У нас діють знижки до 70 відсотків. Продаємо не тільки зимову колекцію, але й одяг, який залишився з літа. Вигідно можна купити взуття, на деякі моделі — 75-відсоткова знижка. Розпродаж триватиме, доки не привезуть нову колекцію "весна-літо". Одяг, який не продамо, піде у "сток".

У "Колінз" заходить дівчина. Подивившись кілька кофтинок, вибирає рожеву за 190 грн. До знижки вона коштувала 350 грн.

— Про знижки нічого не чула, — каже Марина, 21 рік. — Просто захотіла собі кофточку. Хоча все одно дорогувато. На базарі можна купити за сотню.

У магазині гірськолижного одягу "Марафон" в "Екваторі" — знижки від 20 до 50%. Продавець Людмила показує білий пуховик. Каже, до розпродажу він коштував 1900 гривень, зараз удвічі дешевший.

Пуховики, джемпери та джинси найчастіше купують у магазині "Севен гілл" який є в "Екваторі" .Тут покупці можуть розраховувати на 70-відсоткову знижку. Товар розходиться швидко.

— Люди вже готуються до наступної зими. У нас тільки один пуховик залишився, — розповідає Алла, продавець. — Розібрали, бо вони коштували 900 гривень, а зараз по 299. Найбільша знижка — до 70 процентів на джинси.

У взуттєвому магазині "Інтертоп" в "Екваторі" зимове взуття вибирають четверо чоловіків. Тут діють знижки до 50% на зимове і осіннє взуття. Найбільша знижка на окремі моделі чоловічих чобіт. Вони коштують по 600 грн. На 40% дешевше стало жіноче взуття.

— У нас постійно є акції, — говорить Оксана Іллєнко, директор магазину. — Можна брати товар і на виплат, якщо він коштує понад 400 гривень.

Удвічі подешевшав зимовий дитячий одяг у магазині "Веніс". Мінус 50% пропонує салон спортивного одягу "Мультиспорт". Вигідні знижки в магазині одягу "Ресервд". На літню колекцію тут 70-відсоткова знижка. Джинси, светри, сорочки, пуховики зимової колекції продають удвічі дешевше. Продавець розповідає, курток по 350 грн уже немає. Залишилися лише вітровки.

У торговельному центрі "Конкорд" у магазині "Остін" знижки до 70%. Пуховики, котрі були по 999 грн, продають за 399. Майже вдвічі знизили ціни на чоловічі сорочки, брюки.

У магазині "Фешен спорт" цього ж торговельного центру продають спортивні куртки зі знижкою від 400 і до 1500 грн. Ціни на головні убори — від 90 до 130 грн.

У взуттєвому магазині "Меріт" у "Конкорді" також усе взуття за півціни.

— Для покупців — це просто щасливі дні, — говорить касир магазину "Оґґі" в "Конкорді" Олеся Решетько. — На деякі речі знижки до 90 відсотків, віддаємо майже задаром.

— Тут постійно все купую. Сьогодні придбала куртку, яка коштувала 796 гривень, а взяла її за 239, — каже полтавка Руслана Яковенко, 24 роки.

У торговому домі "Мир кожи и меха" розпродаж з 10 січня по 10 лютого. На зимові товари знижка до 30%, а на весняні 50%. Ціна залежать від якості хутра та матеріалу.

Зараз ви читаєте новину «"Люди вже готуються до наступної зими"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі