пʼятниця, 11 квітня 2008 16:17

Лубенка Яна Кулик заспівала в телепроекті "Шанс"

Автор: фото з архіву Яни Кулик
  Учасниця телепроекту ”Шанс” Яна Кулик: ”У ”Караоке” в лімузині ми доїхали лише до першого повороту, де мене висадили”
Учасниця телепроекту ”Шанс” Яна Кулик: ”У ”Караоке” в лімузині ми доїхали лише до першого повороту, де мене висадили”

16-річна Яна Кулик із Лубен минулої неділі заспівала в телепроекті "Шанс" пісню Ані Лорак "Я с тобой". Нині для подальшої участі Яні потрібно набрати 50 тис. глядацьких голосів. Її суперником був майбутній міліціонер Ігор Татаренко. Обоє отримали за вокал по 7 балів. Але Ігорю дали більше балів за артистизм.

Дівчина навчається в 11 класі школи-ліцею N6 Лубен. Торік закінчила музичну школу по класу фортепіано і вокалу.

Ти спеціально поїхала на "Караоке на майдані"?

— Щонеділі їжджу на курси англійської мови і правознавства до Києва. Планую навчатися на юриста в Києво-Могилянській академії. Гуляла Хрещатиком. Побачила, що знімають програму. Підійшла. Заспівала в натовпі. Люди почули, як я співаю, і пропустили мене в перші ряди. Ведучий Ігор Кондратюк обрав до першого туру, в якому я й перемогла.

Що співала?

— Пісню гурту "Бон Джові", а потім Гайтани "Самотня, бо сама". Після зйомки підписала контракт на участь у програмі "Шанс", але пройшов час і ніхто мені не передзвонив. Тоді сама зателефонувала адміністрації програми. Сказали, що треба ще раз виграти "Караоке на майдані", щоб узяли в "Шанс".

Готувалася до другого виступу?

— Спочатку засмутилася, але зібралася з духом і кожного дня займалася вокалом у лубенській студії "Звук". Моя землячка Юля Завгородня, яка теж була переможницею "Кароке на майдані" й учасницею "Шансу", поділилася досвідом. Потім мені зателефонували з адміністрації передачі і повідомили про день зйомки. Мене відразу взяли до другого туру "Караоке". Змагалася з чотирма учасниками і перемогла.

З майдану тебе повезли в лімузині?

— Ми доїхали лише до першого повороту, де мене висадили. Перед цим повідомили про місце і день зйомки "Шансу".

Як відбувалися зйомки?

— Я приїхала рано до Києва. За кілька годин дісталася до студії Олександра Пономарьова. Мені він сподобався. Зі мною працював Дмитро Клімашенко. Вони слухали багато пісень у моєму виконанні і зупинилися на композиції Ані Лорак "Я с тобой".

Зі студії ти поїхала тренуватися з балетом та підбирати костюм?

— Ми пообідали і з командою поїхали до головної студії, де почали постановку танцювального номера. Потім мене повели до салону краси, поблизу студії. Зробили зачіску і макіяж. Була заминка з костюмом. Дизайнер Лілія Лідковська не змогла приїхати на зйомку. Вона присилала зразки одягу Дмитру Клімашенку на мобільний телефон "емемесками". Сценічний одяг привезли перед початком програми. Слава Богу, він підійшов мені по розміру. Переодяглася й одразу вийшла співати. Повністю номер ми встигли прорепетирувати лише один раз.

Що після конкурсу тобі сказав на вухо суперник?

— Молодчинка. Бажаю успіху.

Зараз ви читаєте новину «Лубенка Яна Кулик заспівала в телепроекті "Шанс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі