четвер, 01 листопада 2007 07:02

Лубенець пожалів матір і полякав міліцію

— Алло, слухайте мене уважно. У будинку, де засідають "шишки", я підклав бомбу. Скоро в місті буде великий "бабах". Я не жартую! — такий дзвінок минулого четверга о 13.30 надійшов до чергової частини Лубенського міськрайвідділу міліції.

Оперативники евакуювали людей із приміщень міськради, райдержадміністрації, податкової інспекції та суду. ДАІ перекрила рух на центральній вул. Леніна. Фахівці вибухо-технічного відділу перевірили всі приміщення. Вибухівки не знайшли.

Сім-карту, з якої зробив дзвінок, чоловік викинув. Його знайшли через дві доби за іншим номером мобільного телефону. 22-річний водій-експедитор з Лубен Андрій таким способом вирішив помститися правоохоронцям.

— Його матір нібито викликали в міліцію і примушували сплатити близько чотирьох тисяч гривень штрафу, — розповідає Ганна Одякова з обласної міліції.

Таке рішення виніс місцевий суд. П"ять років тому жінка працювала на підприємстві "Лубнифарм". Там узяла кредит. Потім звільнилася, а борг лишився.

— Я дуже злякався за маму. Вона ходила як хмара і хапалася за серце, — виправдовується Андрій. — Хотів, щоб і міліціонери понервували.

Через місяць хлопець мав одружитися. Нині він в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до п"яти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Лубенець пожалів матір і полякав міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі