середа, 14 листопада 2007 17:33

Лікарка Зінаїда Гайдученко померла від раку

Минулого понеділка справили дев"ятини по Зінаїді Гайдученко із села Судіївка Полтавського району. 16 листопада їй виповнилося б 49 років. Жінка працювала головним сімейним лікарем. Померла від раку.

— Усе село відчуло, що втратило особливу людину, — говорить чоловік Зінаїди Анатоліївни 49-річний В"ячеслав Гайдученко, підприємець. — У будь-який час і в будь-яку погоду виїжджала до людей на виклик.

Зінаїда Анатоліївна народилася в селі Озера Кобеляцького району. Навчалася в медучилищі, потім вступила в інститут. Там і познайомилася зі своїм першим чоловіком. Народила доньку Світлану. За розподілом молоде подружжя переїхало до Судіївки.

— З дружиною ми живемо 15 років. До цього довго товаришували, — розповідає В"ячеслав Іванович, другий чоловік Зінаїди Анатоліївни. — Маємо 14-річного сина Андрія.

Зінаїда Гайдученко все життя працювала лікарем у Мачухах і Судіївці Полтавського району.

— Вільного часу не мала. Бувало, тільки прийде додому і зразу ж іде на виклик. А як вільна хвилинка траплялася, то або поралася по хазяйству, або читала, — веде далі В"ячеслав Іванович. — Навіть в останні дні життя, коли їй самій було погано, вона з великим трудом піднімалася і йшла до сусідів робити уколи.

Зараз ви читаєте новину «Лікарка Зінаїда Гайдученко померла від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі