середа, 07 травня 2008 18:50

Леоніда Нефедовича перевели до СІЗО в Полтаві

Автор: фото: Віта КОНОВАЛЕНКО
  На узбіччі дороги в Кременчуці проходить акція вшанування пам’яті подружжя Сохіних та Євгена Брінова
На узбіччі дороги в Кременчуці проходить акція вшанування пам’яті подружжя Сохіних та Євгена Брінова

Увечері 5 травня в Кременчуці вшановували пам"ять загиблих 30-річного Юрія та 25-річної Аліни Сохіних та їхнього 30-річного кума Євгена Брінова. 5 квітня їх збив машиною директор підприємства "Тульчинка-Кременчук" 33-річний Леонід Нефедович.

На місці аварії по вул. 60-річчя Жовтня зібралося 70 осіб. В"яжуть на дерево чорні стрічки, запалюють свічки, кладуть на узбіччя живі та штучні квіти. Батьки загиблих не прийшли. У натовпі шепочуть, що вони пішли на кладовище.

— Слідство затягується. Наступного дня після трагедії в міліцію, прокуратуру та  інші органи пішли чемодани грошей. Для них немає закону, — каже голова міського комітету захисту конституційних прав людини Людмила Шаповалова, 59 років. — Громадськість повинна допомогти батькам загиблих. Треба ставити палатки, збирати підписи. Коли я подивилася відеозапис трагедії, знепритомніла (на сусідній будівлі Палацу культури стоїть камера відеоспостереження. — "ГПУ"). Сьогодні на дорогах — злочинці, які заїхали в кабак, випили й поїхали далі.

У міському управлінні міліції повідомляють, що Нефедовича перевели до слідчого ізолятора в Полтаву.

— Я свідок трагедії на дорозі в Харкові, де 2 травня загинули шість чоловік. Там усі правоохоронні служби спрацювали настільки оперативно, що водієві сьогодні висунуто звинувачення, — зауважує 62-річний Аркадій Мєркушев із Санкт-Петербурга. Він проїздом перебував у Кременчуці й прийшов на акцію.

На сороковини трагедії 15 травня на місці аварії знову зберуться кременчужани.

Зараз ви читаєте новину «Леоніда Нефедовича перевели до СІЗО в Полтаві ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі