четвер, 04 вересня 2008 18:42

Купальники й окуляри розпродують удвічі дешевше

— У мене купальники круглий год купують. Восени їдуть на бархатний сезон у Крим чи летять у Туреччину, а взимку і навесні — в Єгипет, — каже продавець відділу білизни магазину "Чапаївський" у Полтаві Олена Батишева. Нині купальники коштують майже удвічі дешевше, ніж улітку.

— Хай зараз і не так масово беруть, але по два-три в день продаю, — веде далі жінка. — Найдешевші — китайські. У сезон вони коштували 50–60 гривень, зараз 30–40. Польські — дорожчі. Раніше їх продавала за 100, тепер — 60–70. Майже закупочна ціна. Узимку найбільше беруть суцільні для плавання в басейнах.

На Центральному ринку в Полтаві купальники продають зі знижками 20–50%. Сонцезахисні окуляри можна придбати на 10–50% дешевше.

— Зі скляними лінзами є за 25–35 гривень, раніше вони були по 45–50, — говорить продавець Олена, 25 років. — В оправі з болтами — 60 гривень, без оправи — 45. Якщо з модельного ряду лишаються одні чи пара, то можу віддати й удвічі дешевше.

Найдорожчі окуляри з лінзами, покритими фотополімером. Він захищає сітківку ока від ультрафіолетового проміння. Такі продають за 70–80 грн. Раніше вони коштували до 120 грн.

Зараз ви читаєте новину «Купальники й окуляри розпродують удвічі дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі