середа, 29 грудня 2010 15:54

Красуні вийшли на сцену в чорних балахонах

25 грудня в палаці дозвілля "Листопад" відбувся 22-й конкурс "Красуня Полтави". У ньому взяли участь 16 учасниць. Змагання тривали майже 4 год.

Конкурс краси присвятили боротьбі зі СНІДом. Під час змагання учасниці виходять до глядачів у чорних балахонах. Скидають їх і залишаються в білих сукнях. У цей час на сцену вибігають діти, переодягнені в янголів.

— Найбільше запам'ятався конкурс у купальниках, — розповідає глядачка 30-річна Ольга Білецька. — Він був присвячений стародавньому Єгипту. Дівчата були всі як золоті статуеточки в одязі та прикрасах.

Голосні оплески лунають під час конкурсу авангардних костюмів. Учасниці самі шили сукні, використали незвичайні матеріали — комп'ютерні диски, пластиковий посуд тощо.

— Досить оригінальна сукня була зроблена з пакетів для сміття, — продовжує Ольга. — Авторка крім жовтої спідниці зробила з порізаних смужками кольорових пакетів два крила.

У перервах між виходами співає полтавський гурт "Ревізор". Музиканти виконують пісні "Бітлз" українською мовою. Виступила також переможниця шоу "Україна має талант" Олена Ковтун.

— Усі учасниці, як і годиться, отримали почесні титули та призи, — говорить секретар журі конкурсу Микола Гаража, 57 років, — Переможниці Олені Шияті вручили абонемент у салон краси "Едем", другій віце-міс Сніжані Бедусі — оплачену шенгенську візу, а міс "Джерело краси" Тетяні Носенко — сертифікат на 5 тис. грн.

Від "Газети по-українськи" всі конкурсантки одержали подарунки.

Зараз ви читаєте новину «Красуні вийшли на сцену в чорних балахонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі