четвер, 13 листопада 2008 17:19

Концерти "Арії" супроводжувалися масовими п"янками

У неділю в Кременчуці виступить російський рок-гурт "Арія". Команда створена 1985 року і відома піснями "Дезертир", "Воля и разум", "Мертвая зона", "Армагеддон", "Химера", "Уходи и не возвращайся", "Вампир", "Беспечный ангел", "Закат", "Зомби", "Бал у князя тьмы".

У перші роки після створення гурту подібна музика вважалася майже антирадянською пропагандою. Під час виступів "Арії" в залах не було вільних місць, а концерти закінчувалися масовим безладом, розгромленими приміщеннями, розбитим склом та поламаними кріслами. Їх гастролі супроводжувалися аншлагами і масовими п"янками. Тому в деяких регіонах влада забороняла концерти "Арії".

У Німеччині на фестивалі "Дні стіни" 1988 року виконавці легенди російського металу виступили перед 120-тисячною аудиторією.

6 листопада цього року "Арія" випустила альбом "Герой асфальту: 20 років". До нього увійшли шість пісень із альбому "Герой асфальту" 20-річної давнини, а також новіші хіти. У турне Україною відправилися на підтримку нового альбому.


Кременчук, міський Палац культури, 16 листопада о 19.00. Тел: (266) 3 61 05.

Квитки 100–130 грн.

Зараз ви читаєте новину «Концерти "Арії" супроводжувалися масовими п"янками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі