пʼятниця, 11 січня 2008 15:46

Компослуги полтавці оплачуватимуть за однією квитанцією

Полтавська філія товариства "Мегабанк" створила єдиний інформаційно-розрахунковий центр. Із 15 січня полтавці сплачуватимуть за комунальні послуги за одним рахунком.

— Розрахункові пункти "Мегабанку" діятимуть у мікрорайоні Левада в приміщенні ЖЕД N8 та в авіамістечку в приміщенні ЖЕДу. Прийматиме платежі від населення за єдиною розрахунковою системою також ЖЕД N11 у мікрорайоні Сади-1, у відділеннях "Мегабанку" на Маршала Бірюзова, Комсомольській та Фрунзе, — розповідає економіст Полтавської філії "Мегабанку" Наталія Наумова, 40 років.

На створення єдиного інформаційно-розрахункового центру в Полтаві "Мегабанк" витратив 800 тис. грн. Гроші пішли на навчання персоналу, придбання спеціальної техніки, створення єдиної бази даних постачальників комунальних послуг.

— Такою системою зручно користуватися для сплати за компослуги, — говорить Наумова. — Щомісяця полтавці отримуватимуть паперову квитанцію, де буде вказано суму оплати, заборгованість.

Ті, що бажають оплачувати комунальні послуги за старою схемою, можуть робити це й надалі.

— Пропонуємо співпрацювати з нами комерційним банкам. Хочемо підключити Ощадбанк із його розгалуженою структурою прийому платежів, поштові відділення, — веде далі економіст "Мегабанку".

Єдиний інформаційно-розрахунковий центр уже 9 років діє у Харкові на базі місцевих відділень "Мегабанку". Працюють такі центри й у Львові, Миколаєві, Донецьку, Луганську, Дніпропетровську.

Зараз ви читаєте новину «Компослуги полтавці оплачуватимуть за однією квитанцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі