Ексклюзиви
четвер, 19 червня 2008 18:53

Кобеляцьких злодіїв спіймали на Азовському морі

Минулого тижня в Кобеляках обікрали дві квартири. В одній вкрали 5 тис. грн, а в іншій — 22. Міліціонери встановили, обидві квартирні крадіжки скоїли наркомани з обласного центру.

Працівники міліції провели розслідування та вийшли на двох місцевих — системних наркоманів Олександра та Ярославу. Міліціонери дізналися, що пара не раз заробляла гроші на наркотики обкраданням квартир. Олександра кілька разів за це судили. У міліції він зізнався, щодня вживав до 20 кубів "ширки". На наркотики кожного дня витрачав по 400 грн.

Чоловік та жінка грабували квартири по райцентрах. За наводкою дізнавалися, де живуть багатії.

Після крадіжки в Кобеляках вони поїхали відпочивати на Азовське море в селище Кирилівка. Туди виїхали працівники Кобеляцького карного розшуку. Затримали чоловіка та жінку. Грошей у них не залишилося. Кажуть, витратили на наркотики, новий одяг та відпочинок. У Кирилівку доїхали на таксі за 700 грн. Нині міліціонери перевіряють, чи причетні Олександр та Ярослава до інших крадіжок у Кобеляках.

Зараз ви читаєте новину «Кобеляцьких злодіїв спіймали на Азовському морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути