вівторок, 07 жовтня 2008 18:34

"Київстар" збудував величезну дитячу кімнату

10-річний Ігор Сухенко намалював кота Матроскіна із мультфільму "Троє з Простоквашиного" на повітряному змії. Разом із батьками Оксаною й Антоном Сухенками запустив у небо на Сімейному святі "Київстар". Оператор мобільного зв"язку провів захід у Полтаві на Театральній площі в суботу.

— Це завершальний етап всеукраїнської соціальної програми "Спілкування заради майбутнього", — пояснює спеціаліст зі зв"язків із громадськістю Харківської філії компанії "Київстар" Наталія Петченко. — У батьків мало часу на спілкування з дітьми. Тому надаємо їм чудову можливість більше поспілкуватися, взяти участь у різних конкурсах, проявити творчість і фантазію.

Аби потрапити до парку розваг, створеному у вигляді дитячої кімнати, треба було зареєструвати сімейну команду на вході. Кожному відвідувачеві на руку чіпляли паперовий браслет, який дозволяв брати участь у конкурсах і змаганнях.

Діти з батьками співали пісні із мультфільмів на караоке, каталися на самокатах і сігвеях (двоколісних електричних самокатах), малювали одне одного, брали участь у вікторинах.

За добре виконання завдання команди отримували фішки з блакитними зірками. Їх можна було обміняти на білих плюшевих ведмедів, льодяники у формі зірки на паличці або на повітряні кульки. Фішками також можна було розрахуватися за сімейне фото в костюмах казкових героїв Білосніжки і гномів або суперсімейки.

На свято прийшло майже 5 тис. родин.

Зараз ви читаєте новину «"Київстар" збудував величезну дитячу кімнату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі