четвер, 11 грудня 2008 14:25

Ківш порвав електричний кабель

Під час ремонтних робіт на водогінній мережі по вул. Шевченка у Великій Багачці робітники комбінату комунальних підприємств перерізали електричний кабель напругою 10 тис. В.

Біля зупинки Школа стався порив водогону. Бригада ремонтників з комунгоспу прибула на місце аварії. Викликали представників місцевої дільниці Укртелекому й управління з експлуатації газового господарства. Представника Полтаваобленерго не покликали. Почали земляні роботи. Копали траншею екскаватором. Коли ківш порвав електричний кабель, посипалися іскри.

— Такого феєрверка я і ввечері на свята не бачив, — розповідає очевидець події 54-річний Володимир Лихошва. — Дякувати Богу, ніхто не постраждав.

— Цим кабелем подавалася електроенергія до центральної районної лікарні, — пояснює начальник Красногорівської філії Полтаваобленерго 58-річний Микола Козицький. — Відразу задіяли резервну лінію для енергозабезпечення лікувального закладу. Не вживали ніяких штрафних санкцій до керівників комбінату комунальних підприємств за несанкціоноване ведення земляних робіт. Вони пообіцяли відремонтувати електрокабель своїми силами.

Ремонт кабелю комунгоспівцям обійшовся в 20 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Ківш порвав електричний кабель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі