середа, 05 січня 2011 17:20

Казка в торговельно-розважальному центрі "Екватор" продовжується!

На льодовому майданчику гасне світло, лунає музика й один за одним з'являються  персонажі з казки "Пригоди Маші та Віті".

3 січня в "Екваторі" відбулася новорічна вистава на льоду для всієї сім'ї, що зібрала близько 2 тис. глядачів. Виставу підготували учасники шоу "Танці на льоду" 2008 року та вихованці приватної студії фігурного катання Надії Степаненко. У постановці взяли участь 16 фігуристів віком від 8 до 45 років у яскравих костюмах казкових героїв.

Історію Діда Мороза, Снігуроньки, підступних Баби-Яги та Кощія Безсмертного актори показали через цікаві сценки та акробатичні трюки на льоду, а також професійну пластику.

Після вистави дітям кидали на лід цукерки, квіти, подарунки.

"Пригоди Маші та Віті" – це вже не перша постановка на ковзанці "Екватора". Вистави та номери від професійних фігуристів стали тут традиційними. Тож слідкуйте за новинами, багато ще цікавого чекає на відвідувачів торговельно-розважального центру.

Зараз ви читаєте новину «Казка в торговельно-розважальному центрі "Екватор" продовжується!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі