середа, 19 березня 2008 18:05

Катерина Ралко не пускала чоловіка до сина

— Сховали Катерину Миколаївну минулої суботи. Вона родом із Максимівки, а все життя жила в Римарівці. Розвела сім"ю. Останні роки жила сама. То гуси тримала, то свині, — розповідає про померлу 77-річну товаришку Катерину Ралко її однолітка Марія Барабицька з Римарівки Гадяцького району.

Катерина Ралко померла 14 березня від хронічної ішемічної хвороби серця.

Після школи працювала в місцевому колгоспі "Україна". У 49 років вийшла заміж за Олексія Ралка, старшого від неї на 13 років.

— Та вони й до того разом жили. Він робив шофером у колгоспі. Помер десять років тому, — каже секретар Римарівської сільради Віра Кучеренко, 48 років.

Катерина Миколаївна була бездітною, а Олексій Олександрович від першого шлюбу мав сина Якова.

— Ралко хороший батько, але Катерина Миколаївна не пускала його до дитини. Він до нього й не ходив, тому син від нього відмовився. Сам вивчився, за допомогою до батька не звертався, — зауважує Кучеренко.

За життя Катерина Ралко майже не хворіла. Лише за останні кілька років відчула болі в ногах.

— Весела жінка була, ніби проблем ніколи не мала. Хороша господиня, людям допомагала. Якщо треба було, то й город кому посапає, — хвалить покійну Віра Миколаївна.

Останні три роки Катерину Ралко доглядала племінниця Лідія в Гадячі.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Ралко не пускала чоловіка до сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі