середа, 30 січня 2008 16:11

Каратисти ремонтують свій спортзал

У Кобеляках завершують реконструкцію спортзалу для занять із карате. У ньому ще немає опалення — його кілька років тому відключили за борги. Гріються калорифером.

— Через морози каратистам доводиться ходити в інші спортзали міста, де тепліше, — каже депутат Кобеляцької райради Володимир Білоусько, 31 рік. Він підтримав спортсменів фінансово. Також стелив підлогу, забивав цвяхи.

— Уже потрачено понад п"ять тисяч гривень. Скільки знадобиться ще грошей, не рахували, — говорить 33-річний Віктор Кльоз. Він — тренер із карате з осередку традиційного Ґодзю-рю, карате-до і Рюкю Кобудо (вид карате, який включає бойове мистецтво з видами холодної зброї — палицею, нунчаками тощо. — "ГПУ").

Секцію з карате відвідують близько 30 жителів Кобеляк. Для них поки що заняття безкоштовні. З лютого встановлять ціну до 50 грн на місяць. Запрошують на тренування людей будь-якого віку. Заняття проводитиме кобелячанин Віктор Кльоз. Інколи приїздитиме шеф-інструктор обласної федерації Ґодзю-рю карате 33-річний Сергій Калініченко з сусіднього міста Комсомольськ.

Зараз ви читаєте новину «Каратисти ремонтують свій спортзал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі