субота, 10 листопада 2007 07:09

Із Озер до Кременчука пустять новий автобусний маршрут

Невдовзі відкриють новий маршрут рейсового автобуса з села Озера Кобеляцького району до міста Кременчук. Він пролягатиме через села Григоро-Бригадирівка та Мотрине Кобеляцького району, місто Комсомольськ та село Салівка Кременчуцького району.

Людей возитиме 22-місним автобусом приватний перевізник Віктор Ґава з села Пришиб Кременчуцького району. Зараз він чекає дозволу облдержадміністрації на відкриття маршруту. Планує, що з Озер виїжджатиме о 6.50 і 12.00, а з Кременчука — о 14.00 і 16.30.

Улітку Ґава на два тижні відкривав прямий маршрут із Озер до Кременчука, не заїжджаючи до Комсомольська. Рейс виявився неприбутковим, бо проходив лише через три села — Колісники, Кобелячок Кобеляцького і Потоки Кременчуцького районів.

— Оновлений маршрут зручніший. В Озерах роботи нема, тому багато людей працюють у Комсомольську на гірничо-збагачувальному комбінаті. Також у нас багато студентів, — каже Озерянський сільський голова Наталія Синяговська. —А з Комсомольська рукою подати до Кременчука.

З Озер до Комсомольська 28 км, квиток коштує близько 5 грн. Цим маршрутом щодня курсують три прямі та прохідні маршрутки й один автобус. Із Комсомольська до Кременчука — ще 15 км — маршрутки ходять через 15 хв, квиток коштує 3–3,5 грн. А прямий маршрут повз Комсомольськ коротший на 10 км.

В Озерах понад 1,2 тис. жителів.

Зараз ви читаєте новину «Із Озер до Кременчука пустять новий автобусний маршрут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі