вівторок, 19 лютого 2008 17:11

Іван Верблюд помер через дев"ять днів після смерті дружини

Минулої п"ятниці справили дев"ятини по Іванові Верблюду з Попівки Зіньківського району. Чоловік помер у 66 років.

— Він перечитав таких книг, що все наше село стільки не перечитало, — розповідає секретарка Попівської сільради Ганна Сахно. — У бібліотеці читав усе підряд — від газет до повістей і романів. Книжка для нього була найкращим подарунком на день народження.

Іван Верблюд народився 15 січня 1942 року в селі Більськ Котелевського району. Із майбутньою дружиною Катериною познайомився, коли вона працювала в їхньому селі токарем. Пара одружилася в Більську. Жити переїхали в Попівку до родичів дружини. Згодом звели одноповерховий будинок. У них народилися син і дві доньки. Іван Верблюд влаштувався слюсарем в управління бурових робіт. Працював там і після виходу на пенсію. Катерина Андріївна була вихователькою в дитсадку.

— Іван Олександрович помер через дев"ять днів після смерті дружини, — каже Ганна Пантелеймонівна. — Півроку тому її паралізувало, й він за нею доглядав. Коли її не стало, дуже сумував.

Зараз ви читаєте новину «Іван Верблюд помер через дев"ять днів після смерті дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі