пʼятниця, 11 травня 2007 07:07

Іван Сень розбився на моторолері

82-річний Іван Сень із села Устивиця Великобагачанського району перекинувся на моторолері. Він їхав разом із дружиною Марією в сусіднє село Грянчиха, де напередодні в нього вкрали п"ять вуликів. Останній уцілілий хотів забрати додому.

— Хороший був чоловік. Увесь вік працював. У війну горбатився на німців, а потім працював слюсарем та механізатором на тракторній бригаді, — розповідає двоюрідний брат покійного Петро Тригубенко, 64 роки. — До церкви весь час ходив. Своїм тракторцем багатьом городи орав. А як переїхав сюди з Грянчихи, зустрів мене й каже: "Оце тільки б жити". Син йому купив в Устивиці хату з усіма зручностями. Не треба було вже ні дров рубати, ні воду з колодязя тягати.

У покійного лишилися сини Василь і Григорій, п"ятеро онуків.

— Мама зараз у тяжкому стані, — говорить його 54-річний син Григорій. — Лежить у лікарні в Полтаві з травмою голови. Хтозна, чи виживе. Час од часу приходить до тями й питає про батька. Та ми поки що не кажемо про його смерть.

— Говорять, що Сенів збила якась машина, — розповідає односелець небіжчика Петро Даценко. — Та ніхто в тому толком не розбирався.

Зараз ви читаєте новину «Іван Сень розбився на моторолері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі