четвер, 21 жовтня 2010 17:57

"Ігроленд": відпочинок для всієї родини

Автор: фото надане "Ігролендом"
  Ці діти стали учасниками акції ”Шара на Шарі” від ”Ігроленду”
Ці діти стали учасниками акції ”Шара на Шарі” від ”Ігроленду”

Минуле літо відвідувачам мережі дитячих розважальних комплексів "Ігроленд" запам'яталося проведенням акції "Літні подарунки всім!" Її назва виправдала себе — на учасників чекала лавина цінних подарунків та приємних сюрпризів: від сучасних нетбуків, флешок і МР3-плеєрів до подарункових сертифікатів.

Але закінчення літа аж ніяк не означає, що все хороше залишилося позаду. Восени наших маленьких гостей та їхніх батьків у мережі "Ігроленд" чекають яскраві події: фестивалі дитячих талантів, програми вихідного дня та багато інших цікавих розваг. Тут з радістю розділять найщасливіші хвилини життя своїх маленьких гостей: привітають з днем народження і вручать подарунки від "Ігроленду".

Сімейний відпочинок в "Ігроленді" — це не лише цікаво, а й завдяки акції "Шара на Шарі" неймовірно вигідно. Так, усіх, хто вирішив провести тут недільне дозвілля зі своєю сім'єю, чекає сюрприз — чудова піца в подарунок. А в рамках акції "Шара кожної години", ви станете власником поповнення рахунку вашої картки на суму 30 або 50 гривень. Приз розігрують щогодини. У жовтні, прийшовши до мережі розважальних комплексів "Ігроленд" у будні до 15.00, кожен стає учасником унікальної акції: гра на будь-якому автоматі — лише 4 гривні. Тож цієї осені причин для сонячного настрою і веселощів у всіх гостей "Ігроленду" буде багато.


Бажаєте переконатися? Приходьте в "Ігроленд": Полтава, вул. Ковпака, 26, ТРЦ "Экватор", тел. 0(532) 61 55 50.

Зараз ви читаєте новину «"Ігроленд": відпочинок для всієї родини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі