пʼятниця, 26 жовтня 2007 07:15

Ігор Педорич із нареченою задихнулися газом

У неділю, 21 жовтня, ховали 24-річного Ігоря Педорича з села Гаркушинці Миргородського району. Його разом із нареченою 18-річною Ольгою Галушко знайшли мертвими в двокімнатній квартирі в райцентрі. Житло вони винаймали.

— У п"ятницю їх виписали з лікарні. Лежали там з отруєнням грибами. Увечері Ігореві дзвонив на мобільний батько Іван, та хлопець не відповідав, — розповідає начальник Миргородського райвідділу МНС Олег Редько, 40 років. — У суботу він поїхав до сина. У під"їзді було чути запах газу. Ігоря й Ольгу знайшли мертвими. Попередня причина смерті — отруєння чадним газом.

У квартирі встановлене індивідуальне опалення. Котел був увімкненим, і газ витікав у приміщення.

У батьків Ігоря залишилася донька Людмила, 28 років.

— Ігор був найкращим другом мого сина Максима, — каже голова Гаркушинської сільської ради Сергій Кухарчук. — Він гарно навчався, ходив у спортзал. Спокійний, збирався одружуватися.

Після школи Ігор відслужив у Миргороді, залишився працювати за контрактом. Потім був водієм на арматурному заводі у райцентрі. Ольга — єдина донька у батьків, працювала перукаркою.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Педорич із нареченою задихнулися газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі