четвер, 25 грудня 2008 16:37

Гроші повинні працювати!

Напередодні новорічних свят, коли багато підприємств закривають офіси на канікули й тимчасово припиняють роботу, їх власники ламають голову над питанням, як зробити так, щоб вільні гроші, що є в наявності, увесь цей час приносили прибуток. Адже, напевно, багатьом знайомі такі ситуації: товар проданий, кошти отримані, а до наступної фінансової операції ще є час. І було б непогано, щоб його використовували з розумом і щоб він працював на бізнес. Надто важливо це нині, коли гроші знецінюються, і гарантувати, що буде завтра-післязавтра, ніхто не може. Де ж вихід? Потрібно зробити так, щоб гроші не лежали і не "проїдалися", а працювали.

Підприємець Володимир Бортнич, що займається виробництвом і продажем меблів, розповідає: "Відтоді, як мій бізнес вийшов на серйозний рівень, я неодноразово стикався з проблемою раціонального використання вільних коштів. Річ у тім, що після збуту товару і закупівлі наступної партії матеріалів у мене завжди залишаються гроші. А оскільки всі фінансові операції я здійснюю через банк, то кошти в мене лежали на поточному рахунку... Проте це мене абсолютно не влаштовувало. Адже вони не працювали! Звісно, можна було б покласти вільні кошти на банківський депозит і отримати відсотки, адже сьогодні ставки вельми привабливі. Однак мене стримував такий факт: якби я з певних причин вирішив скористатися своїми грошима, потрібно було б достроково розривати договір із банком, а відтак я втратив би частину прибутку, на який розраховував".

У період з 1 грудня 2008 року до 1 березня 2009-го
клієнти отримуватимуть на постійний залишок на рахунку у гривні — 21% річних, у доларах США і євро — 14%, а на змінний залишок на рахунку — 17% річних у гривні і 10% — в іноземній валюті

Турбуючись про своїх клієнтів, які вирішують такі питання, Надра Банк, один із провідних вітчизняних банків, запропонував їм нову послугу — прибутковий рахунок. Цей унікальний продукт поєднує гнучкість поточного рахунку і прибутковість депозиту. Із його допомогою підприємці мають можливість отримувати додатковий прибуток й одночасно вільно користуватися своїми грошима. Важливо зазначити, що навіть сьогодні зняти гроші із прибуткового рахунку можна в будь-який момент.

До свят банк запропонував своїм клієнтам-підприємцям акційні відсоткові ставки за прибутковим рахунком. Оформивши його у період з 1 грудня 2008 року до 1 березня 2009-го, клієнти отримуватимуть на постійний залишок на рахунку у гривні — 21% річних, у доларах США і євро — 14%, а на змінний залишок на рахунку — 17% річних у гривні і 10% — в іноземній валюті. Скориставшись такою пропозицією, підприємці також стануть учасниками розіграшу подарунків офісної оргтехніки.

Зараз ви читаєте новину «Гроші повинні працювати!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі