четвер, 05 червня 2008 17:03

Грати в боулінг навчають за 500 гривень

У боулінг-клубі "Турбіна" торгово-розважального центру "Екватор" по вул. Ковпака в Полтаві відкрили "Школу юних боулерів" для дітей 8–16 років. Місяць навчання коштує 500 грн. Заняття проходять двічі на тиждень по годині.

— У групу більше трьох не набираємо, — розповідає інструктор Євгеній Чорновол. Він займається боулінгом п"ять років. — Зараз майже 10 учнів у кількох групах. Дорослі також можуть ходити на групові чи індивідуальні заняття.

У клубі розповідають про історію боулінгу, навчають правильних позицій кидання кулі, етикету гри тощо. Учні тренуються на одній із 24 доріжок "Турбіни".

— Боулінг — це та гра, в яку ви постійно вчитеся грати, — говорить Чорновол. — У школу ходите для себе. Коли відчуєте, що заняття непотрібні, завершуєте навчання. У "Турбіні" є інструктори, які працюють безкоштовно. Та вони більше, ніж увімкнути доріжку та пояснити правила гри, вам не зможуть.

Зараз ви читаєте новину «Грати в боулінг навчають за 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі