четвер, 24 лютого 2011 18:28

Готи малюють обличчя пудрою

П'ятірка популярних молодіжних субкультур у Полтаві.

1. Панки. Відомий полтавський панк на прізвисько Саз організовує концерти панк-, рок-гуртів в одному з місцевих кафе. Панки одягають яскравий одяг, влітку носять кольорові краватки, кепки, кеди. Поводяться розкуто. На відбір цьогорічного рок-фестивалю "Мазепа-фести" прийшли 70 місцевих панк-гуртів. На концертах напиваються.

2. Гранджери. Представникам полтавського гранджу є місцеві гурти "Трансформер" та "Онейроїд". Гранджери старші за віком, слухають рок. Одягом не виділяються. На концерти приходять у банданах, "косухах". Вживають легкі наркотики. Мають роботу, родину. Збираються на фестивалях.

3. Хіпі. Збираються на концерти-квартирники. У компаніях п'ють вино, курять марихуану. Яскраво одягаються на концерти.

4. Емо. Їх не люблять представники усіх субкультур. Одягаються в рожеве і чорне. Сенс життя вбачають у переживаннях. Це підлітки 12–16 років. Збираються у торговельно-розважальних центрах "Екватор" та "Київ". П'ють дешевий алкоголь. На концертах дебоширять.

5. Готи. Одягаються у чорне. Роблять яскравий макіяж, малюють пудрою обличчя. Збираються біля фонтану поруч із театром Гоголя, у місцевості, яку полтавці називають Каліфорнія. Це лісосмуга неподалік Першотравневого проспекту. Міліція виганяє їх із Розсошенського кладовища.

Популярними стають неонацисти, скінхеди. Одягають чорні дуті куртки-бомбери, джинси, черевики-берци.

Зараз ви читаєте новину «Готи малюють обличчя пудрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі