пʼятниця, 20 червня 2008 16:39

Головну магістраль Кременчука закрили на ремонт

Третій тиждень у Кременчуці проводять капітальний ремонт дороги на одній із головних магістралей міста, вул. 60 років Жовтня. Ремонтують три односторонні смуги руху в напрямку центру. Ще три у протилежному напрямку залишаються вільними. По крайній із них транспорт об"їжджає ремонтну ділянку.

— Від вулиці Героїв Бреста до Переяславської ми німецькою фрезою знімаємо старий асфальт. Потім він використовується для підсипання ґрунтових доріг. У такому ремонті була необхідність, бо траса надто розбита, тут жвавий автомобільний рух, — розповідає перший заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Олександр Любенко, 52 роки. — Були скарги від кременчужан, особливо пенсіонерів. Але небагато. До мене особисто дзвонили двоє. Ми ж перенесли зупинку Міськводоканал до ринку "Троїцький". А це метрів 600. Та ми прохаємо їх потерпіти, доки закінчаться ці незручності. Великих заторів там немає. Були лише в перший день.

Роботи планують завершити 2 серпня. Якщо погода сприятиме, то й раніше. На скільки вистачить нового покриття, Любенко відповісти не може.

Кошти на ремонт магістралі дали з обласного та міського бюджетів. Нині в наявності є 6 млн 700 тис. грн. Але комунальники сумніваються, що їх вистачить — матеріали постійно дорожчають.

Зараз ви читаєте новину «Головну магістраль Кременчука закрили на ремонт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі