четвер, 17 квітня 2008 19:13

Головам районних адміністрацій купили нові машини

Для 18 голів районних державних адміністрацій Полтавщини придбали авто "Деу Ланос", "волга", "Деу Сенс", "жигулі". Кабінет Міністрів виділив на це 890 тис. грн.

— У першу чергу транспорт дали головам адміністрацій, які їздили на старих і списаних машинах. Тепер вони матимуть змогу об"їжджати весь район, — каже начальник фінансового управління облдержадміністрації Володимир Шапошніченко, 58 років.

— Ми купили "жигулі" 15-ї моделі за 52 тисячі гривень. На дорожчу машину грошей не вистачило — її вартість не мала перевищувати 60 тисяч. Кошти розподілялись за постановою уряду, якій уже до п"яти років. А ціни відтоді значно зросли, — зауважує голова Машівської райдержадміністрації Віктор Сотніков. — До цього керівництво району їздило на старих "жигулях", "ниві" та "ланосі".

Лохвицькій і Козельщинській адміністраціям кошти на нові автівки обіцяють виділити цього року.

— У нас є дві "волги", які вже давно не піддаються ремонту. Їжджу на "десятці", яку районна рада в оренду дала, — розповідає голова Лохвицької райдержадміністрації Віктор Щуров.

Торік на утримання райдержадміністрацій в області з держбюджету пішло 70 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Головам районних адміністрацій купили нові машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі