понеділок, 24 грудня 2007 17:52

"Форд" збив двох жінок та впав із мосту

Автор: фото: Центр пропаганди Головного управління МНС у Полтавській області
  Під мостом на вулиці Сакко в Полтаві лежить розплющений ”форд”, що впав на колію з висоти 7,5 метра. У машини зрізали дах, коли діставали тіла загиблих водія та пасажира
Під мостом на вулиці Сакко в Полтаві лежить розплющений ”форд”, що впав на колію з висоти 7,5 метра. У машини зрізали дах, коли діставали тіла загиблих водія та пасажира

Минулого четверга о 21.20 чорний "форд" вилетів на тротуар залізничного мосту по вул. Сакко в Полтаві, де на смерть збив двох полтавок 43-річну Тетяну Сердюк та Вікторію Кравченко, 32 роки.

Затим машина протаранила бетонні перила й впала на колію. 29-річний водій Віталій Куценко та 26-річний пасажир Олександр Валько — загинули.

— "Форд" упав із висоти сім із половиною метрів. Від удару він перетворився на млинець. Загиблих діставали з машини, зрізавши дах, — розповідає Віталій Шкаревський із Головного управління МНС області. — Рух потягів на перегоні Полтава-Південна—Вакуленці затримали на 40 хвилин.

Авто їхало в напрямі Котельви. Припускають, водій перевищив швидкість й через це злетів із дороги. Машина не належала Віталієві Куценку. Доручення, талону техогляду на місці аварії правоохоронці не знайшли. Пасажир Олександр Валько був сусідом водія.

Правоохоронці дослідили асфальтобетонне покриття мосту. Воно було мокре, посипане сумішшю піску та солі. Недоліків в утриманні дороги не виявили. Тут дорожня пригода трапилася вперше.

За фактом порушили кримінальну справу. Її, очевидно, закриють.

— Винуватець аварії загинув, — пояснює 38-річний Юрій Сулаєв із обласного управління міліції.

Віталій Куценко працював монтажником.

Зараз ви читаєте новину «"Форд" збив двох жінок та впав із мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі