четвер, 05 червня 2008 17:07

FIAT Doblo — обери йому задачу

  Цей автомобіль FIAT Doblo можна придбати в автосалоні ”Полтава Авто Лайн”
Цей автомобіль FIAT Doblo можна придбати в автосалоні ”Полтава Авто Лайн”

Якщо Ви підприємець і Ваша справа пов"язана з доставкою товару, якщо Ви любите подорожувати всією родиною, якщо Ви керівник підприємства і Вам потрібен надійний і невибагливий "роботяга на колесах", тоді Вам потрібно звернути увагу на витвір італійського автопрому автомобіль FIAT DOBLO.

FIAT DOBLO належить до розряду багатофункціональних автомобілів. Його випускають із 2000 року на італійському заводі в Туреччині "То-фаш". Рестайлінг, проведений виробником 2006-го, зробив фургон сучасним і привабливим. Результатом цього на Амстердамському автосалоні стала нагорода "Вен року-2006". За кілька останніх років у Європі було продано понад мільйон штук авто. З"явившись в Україні, цей автомобіль стає ще популярнішим.

Привабливість міні-вена приховується в його технічних характеристиках.

Насамперед слід виділити запропоновані "Фіатом" два варіанти довжини бази (2583 і 2963мм) та два варіанти висоти автомобіля (1817 і 2086 мм).

— Це наймісткіший фургон класу, — говорить провідний фахівець підприємства "Полтава Авто Лайн" Володимир Лисенко. — Об"єм вантажного відділення сягає чотири кубометри, а вантажопідйомність 850 кг. Наприклад, обідній стіл середніх розмірів навіть розбирати не доведеться — достатньо скласти задні сидіння і вантажити зручно. Двері багажника піднімаються вгору, а в іншому варіанті відчиняються в різні боки на 180. Зробивши задні двері зсувними, конструктори дали можливість користувачам навіть на тісній парковці забезпечити доступ до заднього сидіння автомобіля.

Легкове виконання Panorama може мати до семи місць для пасажирів і відрізняється кращим оздобленням салону. Якщо, приміром, поїхати на море з маленькою дитиною, то в багажник можна поставити дитячу коляску, не складаючи її, та все необхідне для відпочинку.

Залежно від комплектації, Fiat Doblo має гідропідсилювач керма, систему антиблокування гальм АВS, до чотирьох подушок безпеки, кондиціонер, бортовий комп"ютер, електросклопідйомники, центральний замок, легкосплавні диски R15. Лінійка силових агрегатів складається з одного бензинового — 1,4 л потужністю 77 кс та двох дизельних — 1,3 л та 1,9 л 85 та 105 кс потужності  відповідно. Конструкція моторів гарантує їхню надійну роботу мінімум на 500 тис. км пробігу при низьких показниках витрати палива. Ресорна задня підвіска добре витримує навантаження на дорогах із будь-яким покриттям, — пояснює Володимир Лисенко. — Висока посадка зменшує засліплення водія зустрічним транспортом та створює хорошу оглядовість. Можливість установлення газового обладнання дає змогу економії витрат на експлуатацію автомобіля.

Отримати детальнішу інформацію можна в автосалоні "Полтава Авто Лайн" за адресою: м. Полтава, вул. Лихачова, 4, тел. 67 32 43.

Зараз ви читаєте новину «FIAT Doblo — обери йому задачу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі