пʼятниця, 11 січня 2008 15:47

Євгенія Комарчук померла від раку шкіри

— У дитинстві вона гралася біля груби й обпекла всю спину. Відтоді постійно мучилася від болю. Особливо чотири останні роки, коли рана відкрилася, — розповідає про сестру Євгенію Комарчук із міста Гадяч Наталія Чечко, 49 років. Євгенія померла на 54-му році життя від раку шкіри.

Комарчуки переїхали до Гадяча 1989-го, після аварії на Чорнобильській АЕС. Спершу два роки жінка вела гурток біології та хімії у місцевому Будинку творчості школярів. Згодом 15 років викладала хімію у школі. Два роки тому пішла на пенсію за інвалідністю.

— Дуже любила і свій предмет, і дітей, — розповідає її колега Тетяна Рубан, 42 роки. — Скромною була. А років шість тому дуже нас здивувала. На вечірці до Дня учителя взяла участь у конкурсі танців між командами вчителів та учнів. І коли затанцювала сучасний швидкий танок, всі були вражені.

Молодша донька покійної 25-річна Надія працює бухгалтером на місцевому заводі "Горизонт". А старша 29-річна Оксана чекає дитину. Онуці Софійці 3,5 року. Чоловік Олександр — підприємець.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Комарчук померла від раку шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі