четвер, 18 вересня 2008 20:36

Дзвіночки "Музика вітру" затримують у хаті гроші

За східною філософією фен-шуй погано, коли стіна між кухнею й туалетом або ванною кімнатою — суміжна. Таке розташування означає втрату багатства.

— Робила ремонт на кухні та зацікавилася, як це правильно за фен-шуєм, — розповідає 34-річна полтавчанка Ольга Яневська. — Виявилося, що туалет, який у мене через стіну від кухні, забирає із дому весь достаток.

Жінка каже, змінити планування квартири не мала змоги. Тому за порадою фахівців філософії фен-шуй повісила на дверях кухні дзвіночки "музика вітру". Також Ольга дізналася, що в кухні не можна тримати старий мотлох, надщерблений посуд — це ознаки руйнування. Уся техніка та газова плита повинні бути справними. Вода, що крапає із крану, також символізує втрату багатства.

— Суттєво багатшою я від таких змін не стала, — каже Ольга. — Але на кухні тепер порядок. Є бажання туди заходити, готувати щось смачненьке. Атмосфера в домі стала кращою.

Зараз ви читаєте новину «Дзвіночки "Музика вітру" затримують у хаті гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі