четвер, 13 серпня 2009 17:39

Доступна ціна свободи пересування

Автор: фото: Сергій ПЕТРЕНКО
  ”Славута” — одна з найдоступніших альтернатив громадському транспорту
”Славута” — одна з найдоступніших альтернатив громадському транспорту

Компанія "АвтоЗАЗ-сервіс", що офіційно представляє автомобілі "ЗАЗ-Ланос", "Сенс", "Taврія пікап" і "Славута"  в Україні і належить до структури Української Автомобільної Корпорації, пропонує скористатися правом на свободу пересування і придбати найдоступніший автомобіль в Україні — ЗАЗ "Славута" за ціною від 33 тис. грн.

Це авто можна розглядати як одну з найдоступніших альтернатив громадському транспорту. У вихідні дні не доведеться підлаштовуватися під графік руху автобусів або приміських електропоїздів, щоб дістатися до дачі або виїхати на відпочинок за місто. Крім того, "Славута" може стати першим автомобілем, з яким легко набути необхідних навичок їзди. До того ж беззаперечною перевагою авто є абсолютна доступність сервісу і запасних частин.

Якщо на купівлю "Славути" бракує власних коштів, можна скористатися партнерською кредитною програмою від "Астра-Банк" та корпорації "УкрАВТО", що діє в дилерській мережі ЗАЗ, та отримати довгостроковий кредит до п"яти років з річною відсотковою ставкою, що становить 0% у гривні. За умови мінімального 25-відсоткового власного початкового внеску, щомісячний платіж упродовж п"яти років становитиме лише 725 грн.

Також для придбання авто можна скористатися акційною програмою "АвтоТак", що пропонує компанія "Авто Просто". Маючи на руках паспорт і вступний внесок у розмірі 3% від вартості обраного автомобіля, можна стати учасником програми, що передбачає придбання у групах та сплату щомісячних внесків. Такий внесок щодо "Славути" складатиме від 309 грн на місяць. Детальну інформацію про програму та перелік торговельних точок можна дізнатися на сайті http://www.autoplan.com.ua.


Ознайомитися з умовами придбання автомобіля можна у найближчого дилера ЗАЗ по всій території України. Подробиці також можна дізнатися за телефоном гарячої лінії: 8(800) 500 23 30 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні).

Зараз ви читаєте новину «Доступна ціна свободи пересування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі