Ексклюзиви
четвер, 14 квітня 2011 17:42

Дорожні знаки ламають та крадуть

У Шишаках та ближньому селі Яреськи невідомі із настанням тепла почали нищити дорожні знаки.

— У центрі Шишаків чуть не поцілувався із таксі. Виявилося, не пропустив автомобіль, що рухався по головній. Пояснюю, не могло таке бути. Автоматично фіксую дорожні знаки. Не було вказівки, що дорога пересікається із головною, — розповідає 35-річний Олександр із Великих Сорочинців. — Розказав про пригоду в магазині автопокришок. А там сміються: за кілька днів якась нечиста по селищу позривала та понівечила не один дорожній знак.

Працівники місцевої дорожньої автоінспекції кажуть, знаків знищено понад десяток. Частину просто зламали, частину вкрали. Діють уночі. Припускають, це п'яна молодь.

— У самих Шишаках та ближніх селах треба бути дуже уважним на дорозі, — радить інспектор відділу ДАІ Шишацького району Сергій Линник.

Відновити один знак коштує від 300 грн. Працівники дорожньої служби ремонтують їх за можливості. Найбільше водіям дошкуляє відсутність знаків біля центрального ринку в Шишаках та за 700 м від центру, де головна та допоміжна дорожні смуги. Днями на переході водій ледь не збив літню жінку, бо не було дорожнього знака.

Зараз ви читаєте новину «Дорожні знаки ламають та крадуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути