четвер, 05 червня 2008 16:56

До ярмарку в Сорочинцях відремонтують дороги

Національний Сорочинський ярмарок цього року відбудеться 13–16 серпня. Заявки на участь у ньому подали 80 підприємств, 248 підприємців, 172 народних майстрів, понад 100 організацій громадського харчування.

На ярмарку окремо пройде День Полтавщини, святкуватимуть обласні обжинки. Свої торгові представництва відкриють Росія, Білорусь, Грузія, Литва.

— Сорочинський ярмарок запросили в Грузію на свято вина. Воно відбудеться восени цього року, — розповів голова облдержадміністрації Валерій Асадчев, 54 роки.

На території ярмарку відбудували садибу Хіврі. У березні на ній згорів очеретяний дах, обпалилися вікна, двері та стіни. Місцеві мешканці кажуть, що хату хтось підпалив.

— У самому селі замінять електроопори, відремонтують дороги, пам"ятки, паркани, дорожні знаки, автобусні зупинки, — каже Тетяна Сепіта з облдержадміністрації. — Також оновлять зону гігієни та розширять водопровідну мережу.

Зараз ви читаєте новину «До ярмарку в Сорочинцях відремонтують дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі